| §opis datoteke |
| §navedba naslova |
| §naslov |
Gigafida: Kuharstvo : osnove v gostinstvu, tehnologija pripravljanja jedi, recepti
: programi: gastronomske in hotelske storitve, gastronomija in turizem, gastronomija
(2008) |
|
| §navedba izdaje |
|
| §obseg |
168758 besed |
| §navedba objave |
§založba |
Univerza v Ljubljani, Center za jezikovne vire in tehnologije |
| §identifikacijska številka |
K:\Razvoj\Korpus\SSJ\3_Tmp\DZS\knjige\2008\135__Kuharstvo_osnove__v__gostinstvu\*.* |
§dostopnost |
Avtorske pravice za to izdajo ureja Pogodba o zbiranju in uporabi besedilnega korpusa
v okviru projekta Sporazumevanje v slovenskem jeziku, katere skrbnik je Fakulteta
za družbene vede Univerze v Ljubljani, Kardeljeva ploščad 5, Ljubljana. Kopija pogodbe
je dostopna na URL www.slovenscina.eu/korpusi/pogodba
|
| §datum |
2018-02-04 |
|
| §opis vira |
|
|